3×50 Alles is liefde!

Alle ingeleverde foto’s tot nu toe.

 


 

Een nieuwe uitdaging voor 2016: het fotoproject 3×50. Dat houdt in dat we met 50 fotografen 50 weken lang een foto maken met een 50mm lens. Bedacht door Mischa de Munck van Heel Holland Fotografeert. Ik volgde een paar fotografen afgelopen jaar en werd aangestoken, dus schreef ik me in en mocht ik meedoen.
Ik heb heel lang over een thema nagedacht. Dacht eerst aan “mooi mens”, maar ik was bang dat ik een jaar lang veelal dezelfde soorten foto’s zou krijgen, dus ging ik op zoek naar wat anders. Maar wat dan. Iets dat bij me past, waar ik veel in kwijt kan. Toch dacht ik “liefde!” Naast dat ik Foto(o)Maatje ben, ben ik ook Trouwvrouw en houdt van de liefde en van verbinden. Zo is mijn thema “Alles is liefde” geworden. Daar kan ik me vast een jaar lang op uitleven.
Dat wordt dus niet meer de deur uit zonder mijn camera. Ik fotografeer met een Canon EOS70D en een Sigma 50mm 1.4 lens. Fotograferen is leuk, nee het is super leuk, correctie: waanzinnig leuk, dus super leuk om met dit project mee te mogen doen.
image