Speelbeest Nathan

Gezellig even naar Ouwehand Dierenpark, altijd leuk. Samen met Nathan en Natalie reed ik naar Rhenen. Hoe dichterbij ik kwam hoe harder het ging regenen. Van een beetje miezer over in motregen in regen in hoos. Ach, we zijn niet van bordpapier he.

Even gekeken of we de babypanda konden zien, maar helaas. Wel zagen we het kleine ijsbeertje dat heerlijk aan het spelen was in het water. Toen we naar huis gingen en we vroegen “wat vond je het leukste aan de dierentuin” was het antwoord: het springkussen. Ja, logisch. Hij was er bovenop geklauterd en rolde er vanaf: midden in een plas. Nou ja en toen was hij toch nat, dus wat maakte het uit. Echt tot op zijn onderbroek, nog erger: tot op het bod. En een lol dat hij had.

Natalie en ik niet minder trouwens. “hmmm volgende keer toch maar een stel droge kleren meenemen.” En dan mensen om je heen die naar kun kinderen roepen die ook op het springkussen zijn: “niet daar naar beneden waar dat jongetje gaat!” en tegen elkaar “kijk nou dat joch, dat is toch niet normaal.” Wij noemen dat spelen, en dat betekent dan thuis komen en hup de douche in, kleren de was in, probleem opgelost. Dat kan niet op tegen die glimmende ogen elke keer als hij naar beneden stuiterde en weer in een plas terecht kwam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s