El Capo

Het is 20 juli. Samen met Natalie en Nathan zitten we lekker in de tuin als Fredje vertelt dat hij heeft gezien dat er in Kootwijkerbroek een nestje is met Cane Corso’s. Het is ongeveer Fred’s grootste wens om een Cane Corso te hebben, maar dat staat pas in de planning voor als de verbouwing klaar is. Maar ja, er is NU een nestje. “Zullen we gaan kijken?” Ik antwoord dat we dat best kunnen doen, maar dan gaan we eerst naar de Welkoop om een mand, een riem en eten, want ik weet precies hoe het werkt: als we gaan kijken, komen we met een hond terug. En zo geschiedde.

Zo kwam Capo in ons leven en werd onderdeel van ons gezin. Nathan en Natalie waren ook op slag verliefd. Ik wilde hem Baas noemen, maar Fred wilde een Italiaanse naam, omdat het een Italiaans ras is. Natalie google-de even en vond de vertaling. Zo werd het Capo. Een prachtig beestje, de kleinste uit het nest, getekend met een enorm litteken op zijn kop door een hap van zijn moeder. Voor ons was hij de mooiste, de liefste en we sloten hem met zijn vieren in ons hart. Hij mocht mee naar Deil.

We hadden Hummer in huis en die kreeg er zo een vriendje bij. Gezelligheid in huize Vosveld!

Inmiddels zijn we 9 weken verder, is Capo 12 kilo aangekomen en enorm gegroeid. En wat doet hij het goed! Een super lieve hond, enthousiast, lekker onbehouwen en een tikkeltje eigenwijs. Past prima bij ons. Blij met Capo!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s