Quality time in Zeeland

Toen ik in november vorig jaar een weekendje Zeeland boekte voor oktober dit jaar had ik toch echt niet durven dromen dat het zo’n mooi nazomers weekend zou worden. Ik dacht nog “als het maar droog is, dan is het al helemaal prima”. Die zee is met elk weertype prachtig. Maar wat een mazzel was het om het hele weekend in de zon aan zee door te brengen.

We hadden een Beach House geboekt bij Breezandvakanties in Vrouwenpolder, aan het Noordzeestrand. Quality time met zijn viertjes, maximaal genieten. Onze kleine vent kon spelen zoveel hij maar wilde. Wakker worden en hup het zand in. En we hebben zelfs heerlijk in de zee kunnen spelen. Bij hoog water ontstond er door de zandplaten een perfect kinderbadje recht voor de deur van ons huisje. Nathan was niet meer te houden!

En zelf zat ik elke morgen om 6 uur al op het terras te genieten van een prachtige sterrenhemel en daarna de zon die op kwam en prachtige luchten kado gaf. Hier wat foto’s om je mee te laten genieten. En echt, het is zo’n aanrader! Gewoon ook eens doen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s